Το Anda curry, είναι ένα πλούσιο και γευστικό ινδικό πιάτο, που φτιάχνεται με βραστά αυγά, τα οποία μαγειρεύονται στο τηγάνι με μια σπιτική σάλτσα κάρυ. Ως πιάτο είναι εύκολο ως…

Το Anda curry, είναι ένα πλούσιο και γευστικό ινδικό πιάτο, που φτιάχνεται με βραστά αυγά, τα οποία μαγειρεύονται στο τηγάνι με μια σπιτική σάλτσα κάρυ. Ως πιάτο είναι εύκολο ως…
Εύκολη, γρήγορη & νόστιμη συνταγή ομελέτας με λουκάνικο Συστατικά: 2 Ηπειρώτικα Αυγά Πίνδος από Κόκκινο Καλαμπόκι 60 γρ. λουκάνικο της επιλογής σου ½ πράσινη πιπεριά ½ κόκκινη πιπεριά ½ κρεμμύδι…
Υλικά 125 γρ. αλεύρι 250ml ζωμό Dashi ή ζωμό ψαριού ή ζωμό λαχανικών 1 ασπράδι αυγού από τα Ηπειρώτικα Αυγά 100 γρ. λευκό λάχανο κομμένο 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100…
Συνταγή για σπιτική μαγιονέζα: Το τέλειο συνοδευτικό σε κάθε πιάτο! Υλικά: 2 κρόκοι Ηπειρώτικων Αυγών Ελευθέρας Βοσκής από Κόκκινο Καλαμπόκι 1 κ.σ. μουστάρδα 300 γρ. σπορέλαιο 1 κ.σ. ξίδι λευκό…
Συνταγή για το πιο νόστιμο, αφράτο και αρωματικό Carrot Cake! Υλικά Για το κέικ: 500 γρ. τριμμένο καρότο 4 Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής από Κόκκινο Καλαμπόκι 220 γρ. λευκή ζάχαρη,…
Η Μπλατσαριά Ιωαννίνων, είναι μια παραδοσιακή πίτα της Ηπείρου με χόρτα και τυρί. Για τη ζύμη: 300γρ. ελαιόλαδο, και λίγο για το ταψί 400γρ. στραγγιστό γιαούρτι 4αυγά μεσαία Αχυρώνα 400γρ. πλήρες γάλα 700γρ. καλαμποκάλευρο…
Υλικά Για το κέικ: 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. γλυκού μαχλέπι 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο 300 γρ. ζάχαρη άχνη 5 Ηπειρώτικα…
Υλικά Για τη βασιλόπιτα: 250 γρ. λευκά αμύγδαλα, αλεσμένα σε σκόνη ή έτοιμη αμυγδαλόσκονη 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε κομμάτια + λίγο extra για τη φόρμα 220 γρ. άχνη ζάχαρη…
Υλικά: 250 γρ. βούτυρο 6 μεγάλα Ηπειρώτικα αυγά 100 γρ. γάλα 1 κ.γ. αλάτι 700 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 140 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες / 1…
Σταθερή αξία για ένα γιορτινό τραπέζι, έναν μπουφέ ή ένα κυριακάτικο αργοπορημένο πρωϊνό…! Υλικά: Ηπειρώτικα Αυγά από Κόκκινο Καλαμπόκι Ελευθέρας Βοσκής 1 κουτ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο 1 κουτ. γλυκού πάπρικα…