Εύκολη, γρήγορη & νόστιμη συνταγή ομελέτας με λουκάνικο

Συστατικά:

  • 2 Ηπειρώτικα Αυγά Πίνδος από Κόκκινο Καλαμπόκι
  • 60 γρ. λουκάνικο της επιλογής σου
  • ½ πράσινη πιπεριά
  • ½ κόκκινη πιπεριά
  • ½ κρεμμύδι ξερό
  • 50 γρ. μανιτάρια
  • Λίγα ντοματίνια
  • 40 γρ. τυρί, τριμμένο της επιλογής σας
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και περιμένουμε να ζεσταθεί.

Ψιλοκόβουμε σε ένα ξύλο κοπής τα λαχανικά και τα ρίχνουμε όλα στο τηγάνι, εκτός από τα μανιτάρια.

Κόβουμε το λουκάνικο σε λεπτές φέτες και το μεταφέρουμε στο τηγάνι.

Έπειτα, προσθέτουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε με μια ξύλινη σπάτουλα και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να φύγει η περίσσεια υγρασία.

Πασπαλίζουμε με πιπέρι και μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο.

Ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακινούμε το τηγάνι, ώστε να πάει παντού.

Προσθέτουμε ξανά τα λαχανικά και το λουκάνικο.

Ρίχνουμε τα Ηπειρώτικα Αυγά Πίνδος από Κόκκινο Καλαμπόκι, αφού τα έχουμε ανακατέψει με το τυρί.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Ψήνουμε για 1-2 λεπτά, ενώ με τη βοήθεια μιας σπάτουλας σιλικόνης σπρώχνουμε περιμετρικά τις άκρες προς το κέντρο του τηγανιού.

Αν χρειαστεί, αναποδογυρίζουμε την ομελέτα.

Τέλος, αναμένουμε μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και σερβίρουμε.

OVO FRESCO A.B.E.E.

1ο Χλμ Μπιζανίου - Αμπελιάς,
45500 Ανατολή, Ιωάννινα
Τ +30 (26510) 94180/92743/93988/91787/ 93988
Ε info@ipirotika-avga.gr

Λοιποί Σύνδεσμοι