Εταιρικό Όραμα

Ξεκινήσαμε από τα Ιωάννινα μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή και την εξελίξαμε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής και της παστερίωσης αυγών, καθώς και της παραγωγής εδαφοβελτιωτικού.

Για πάνω από 50 χρόνια, με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες.

Φροντίζουμε οι κότες να ζουν σε ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους και για την παραγωγή των αυγών. Όραμά μας από την ίδρυσή μας έως και σήμερα παραμένει η ισορροπημένη διατροφή των Ελλήνων με τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Σε αυτές τις τροφές, το αυγό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο.

Εφαρμόζοντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής, χτίζουμε μέρα με τη μέρα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Για εμάς καινοτομία αποτελεί η πιστή αφοσίωση στην παράδοση με χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα τρόφιμα.

Όλοι μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των πρακτικών μας, τη δημιουργία νέων προϊόντων, ακολουθώντας παράλληλα τις αρχές της Αειφόρου Ανάπτυξης, με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον, τα Πτηνά και τον Άνθρωπο.

OVO FRESCO A.B.E.E.

1ο Χλμ Μπιζανίου - Αμπελιάς,
45500 Ανατολή, Ιωάννινα
Τ +30 (26510) 94180/92743/93988/91787/ 93988
Ε info@ipirotika-avga.gr

Λοιποί Σύνδεσμοι