Υλικά:
- 125 γρ. χοιρινό κρέας, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 μικρό τεμάχιο καρότο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 1/4 τεμ. λάχανο, κομμένο σε χοντρές λωρίδες
- 2 κουταλιές της σούπας σέλερι, χοντροκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκα φασολάκια, καλά ξεπλυμένα και στραγγισμένα
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
- Έναν κύβο λαχανικών
- Λίγο μαύρο πιπέρι
- 1 πακέτο noodles αυγού
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι τοποθετείτε το χοιρινό κρέας και 1/4 φλιτζανιού νερό για 10-15 λεπτά μέχρι να πάρει μια βράση και να στεγνώσει το νερό.
Στη συνέχεια, ρίχνετε το λάδι και σοτάρετε το χοιρινό μέχρι να πάρει χρώμα.
Έπειτα ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, αφήνοντάς τα να ροδίσουν και να μαλακώσουν.
Μετά προσθέτετε τα καρότα, το λάχανο, τα φασολάκια και το σέλερι σοτάροντας για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια βγάζετε το κρέας και τα λαχανικά από το τηγάνι, τα στραγγίζετε και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ.
Στο τηγάνι τοποθετείτε τον κύβο λαχανικών, που έχετε διαλύσει σε λίγο νερό, τη σάλτσα σόγιας και το πιπέρι.
Με το ζωμό να σιγοβράζει ακόμα, ρίχνετε μέσα τα ζυμαρικά.
Μόλις μαλακώσουν τα ζυμαρικά, τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και τοποθετούμε από πάνω τα μαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά.
Το Pancit Canton μας είναι έτοιμο!