Μία πεντανόστιμη, εύκολη και γρήγορη συνταγή, με Ηπειρώτικα Αυγά ελευθέρας βοσκής από κότες ταϊσμένες με κόκκινο καλαμπόκι, θυμάρι και ρίγανη. Η τέλεια ιδέα για πρωινό ή βραδινό γεύμα.

Υλικά:
1 ολόκληρο φρέσκο αυγό και 2 ασπράδια
4 κ.σ. βρώμη
Λίγο αλάτι
Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με την βρώμη σε βαθύ μπολάκι και ρίχνουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ψήνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με τυρί cottage και ντοματίνια.

*Εναλλακτικά το μετατρέπουμε σε μία γλυκιά επιλογή προσθέτοντας μπανάνα – ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο θέλουμε –, μέλι, κανέλα και ξηρούς καρπούς (χωρίς να έχεις προσθέσουμε το πιπέρι και το αλάτι).
Bon appetite!

OVO FRESCO A.B.E.E.

1ο Χλμ Μπιζανίου - Αμπελιάς,
45500 Ανατολή, Ιωάννινα
Τ +30 (26510) 94180/92743/93988/91787/ 93988
Ε info@ipirotika-avga.gr

Λοιποί Σύνδεσμοι