Υλικά

Για τα brownies:

450 γρ. πραλίνα φουντουκιού

2 μεσαία Ηπειρώτικα Αυγά

60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κ.γ. βούτυρο, για το ταψί

 

Για το σερβίρισμα:

50 γρ. λιωμένη κουβερτούρα

20 marshmallows

150 γρ. λευκό γλάσο

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.

Βάζουμε σε ένα μπολ την πραλίνα φουντουκιού και τα Ηπειρώτικα Αυγά.

Τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.

Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πάλι μέχρι να αφομοιωθεί στη ζύμη.

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τη βουτυρώνουμε ελαφρώς.

Ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά.

Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα για 30 λεπτά.

Ξεφορμάρουμε το brownie και το κόβουμε σε ίσα κομμάτια.

Έπειτα βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, την κόβουμε πολύ λίγο στην άκρη, και δημιουργούμε μάτια και μύτη στα marshmallows.

Περιχύνουμε το κάθε brownie με 1 κ.γ. λευκό γλάσο και τοποθετούμε πάνω τα marshmallows.

Καλή απόλαυση!

OVO FRESCO A.B.E.E.

1ο Χλμ Μπιζανίου - Αμπελιάς,
45500 Ανατολή, Ιωάννινα
Τ +30 (26510) 94180/92743/93988/91787/ 93988
Ε info@ipirotika-avga.gr

Λοιποί Σύνδεσμοι