Για τη ζύμη
2 Ηπειρώτικα Αυγά Πίνδος μεσαία, σε θερμοκρασία δωματίου
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα ζάχαρη
1/4 κ.γ. αλάτι
2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
40 γρ βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
Για τη γέμιση
Μανιτάρια σοταρισμένα
Καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου από τα Κοτόπουλα Πίνδος
Τυρί που λιώνει, όπως γκούντα
Τοματίνια
Μαγιονέζα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε τα Ηπειρώτικα Αυγά Πίνδος και τα χτυπάμε με σύρμα.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, που έχουμε κοσκινίσει, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Χτυπάμε καλά με σύρμα τον χυλό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα.
Αν ο χυλός είναι πολύ παχύρευστος, ρίχνουμε λίγες σταγόνες γάλα, για να αραιώσει.
Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά και το αλείφουμε με λίγο βούτυρο.
Ρίχνουμε λίγο από το μείγμα και κουνάμε το αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να απλωθεί και να πάρει το επιθυμητό σχήμα.
Όσο πιο λίγο μίγμα βάζουμε, τόσο πιο λεπτές κρέπες δημιουργούμε.
Ψήνουμε για 1′ σε μέτρια φωτιά και αναποδογυρίζουμε μόνο όταν ξεκολλάει το φύλλο κρέπας που δημιουργήσαμε.
Ψήνουμε και από την άλλη πλευρά μέχρι να ροδίσει.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία παρασκευής, γεμίζουμε τις κρέπες με μανιτάρια που έχουμε σοτάρει, καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου από τα Κοτόπουλα Πίνδος, τυρί της αρεσκίας μας, κομμένα τοματίνια και μαγιονέζα.
Καλή απόλαυση!