Οδηγίες Παρασκευής:

Χτυπάμε τα Ηπειρώτικα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και το baking powder. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μπέικον και τρίβουμε το τυρί. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια. Ψήνουμε για 20 λεπτά.

Μικρά μυστικά…

Για πιο ελαφρύ και υγιεινό συνδυασμό σοτάρετε λίγο σπανάκι με μανιτάρια και αντικαταστήστε το μπέικον. Φτιάξτε περισσότερα και βάλτε όσα περισσέψουν στο ψυγείο και θα έχετε έτοιμο πρωινό μέχρι και για μία εβδομάδα Μπορούν να αποτελέσουν τέλειο ορεκτικό σε ένα γεύμα ή να βρουν μία θέση στο μπουφέ ενός πάρτι.

Υλικά:

  • 6 Ηπειρώτικα Αυγά
  • 1/2 ποτήρι γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. δυόσμο
  • 2 κ.γ. baking powder
  • 1 πιπεριά
  • 2 φέτες μπέικον
  • 100γρ τυρί τριμμένο

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε.

1ο Χλμ Μπιζανίου - Αμπελιάς,
45500 Ανατολή, Ιωάννινα
Τ (26510) 94180 / 92743 / 93988 / 91787
F (26510) 93988
Ε info@ipirotika-avga.gr

Λοιποί Σύνδεσμοι