Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι

.

Super User has not set their biography yet

Ομελέτα με λουκάνικο και Κρουτόν

Κλικ για μεγέθυνση
Κόβετε το ψωμί σε λωρίδες και ύστερα σε μικρούς κύβους (σε μέγεθος ζαριού).Αφαιρείτε την πέτσα από το λουκάνικο και το κόβετε σε ροδέλες. Σε ένα μικρό τηγάνι με καυτό λάδι, τηγανίζετε τα κομματάκια του ψωμιού. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα Ηπειρώτικα Αυγά. 
Νοστιμίζετε με αλάτι και πιπέρι. 
Στο λάδι που περίσσεψε από τα κρουτόν σοτάρετε τις ροδέλες του λουκάνικου. Σε ένα φαρδύ τηγάνι με λίγο καυτό λάδι σοτάρετε τα κομματάκια του ψωμιού και το λουκάνικο που έχετε προηγουμένως τηγανίσει. Τα γυρίζετε με το πιρούνι και τα περιχύνετε με τα χτυπημένα Ηπειρώτικα Αυγά.
Αναμειγνύετε καλά τα υλικά. Όταν ροδίσει από τη μια πλευρά, γυρίστε τη με τη βοήθεια ενός πιάτου για να ροδίσει και από την άλλη. Η ομελέτα μπορεί να είναι ψημένη καλά απέξω και ζουμερή στο εσωτερικό της σύμφωνα με την προτίμησή σας. Τη σερβίρετε ζεστή.​

- 8 Ηπειρώτικα Αυγά 

- τριμμένο πιπέρι 

- λάδι

​- 3 στρογγυλές φέτες ψωμιού 

- 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 

- αλάτι

684 Hits

Παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι

Κλικ για μεγέθυνση

Διαλύουμε τη μαγιά μέσα στο χλιαρό γάλα και προσθέτουμε αλάτι και μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Προσθέτουμε 3-4 φλιτζάνια αλεύρι και αναμιγνύουμε καλά. Φροντίζουμε να τοποθετήσουμε την ζύμη σε ζεστό μέρος σκεπασμένο με μια πετσέτα για να ξεκουραστεί. περιμένουμε μέχρι η ζύμη για το τσουρέκι να κάνει φουσκάλες στην επιφάνεια της. Σε μια λεκάνη βάζουμε το υπόλοιπο αλεύρι και τοποθετούμε το προζύμι σε μια τρύπα που ανοίγουμε στην μέση. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά, τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το βούτυρο.

Στην συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια, το γλυκάνισο, και τη μαστίχα και ρίχνουμε το μίγμα στη λεκάνη με το αλεύρι και το προζύμι. Συνεχίζουμε ζυμώνοντας την ζύμη για το τσουρέκι καλά μέχρι να γίνει ομοιογενείς και να ξεκολλάει εύκολα από την λεκάνη. Αφού ολοκληρωθεί το ζύμωμα σκεπάζουμε την ζύμη για το τσουρέκι με μια πετσέτα και την αφήνουμε για μερικές ώρες σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί και να φουσκώσει (είναι έτοιμο μόλις γίνει περίπου η διπλάσια σε όγκο). Αφού φουσκώσει την πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα που θέλουμε να δώσουμε στο τσουρέκι και την τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί αφήνοντας το ταψί για μια με δύο ώρες να φουσκώσει (σκεπάζουμε με πετσέτα ή λαδόχαρτο).

Σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς C τοποθετούμε το ταψί αφού αλείψουμε το τσουρέκι με τους κρόκους από τα Ηπειρώτικα Αυγά και το πασπαλίσουμε με την αμυγδαλόψιχα. Το τσουρέκι μας θα είναι έτοιμο σε 35-45 λεπτά.

​- 500 γρ. βούτυρο λιωμένο

- 1 φακελάκι βανίλια

- 2 κουταλιές γλυκάνισο

- 1 κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη

- 2 κρόκους από Ηπειρώτικα Αυγά διαλυμένους σε λίγο νερό

- αμυγδαλόψιχα σε λεπτά κομμάτια

- 500 γρ. βούτυρο λιωμένο

- 1 φακελάκι βανίλια

- 2 κουταλιές γλυκάνισο

- 1 κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη

- 2 κρόκους από Ηπειρώτικα Αυγά διαλυμένους σε λίγο νερό

- αμυγδαλόψιχα σε λεπτά κομμάτια

494 Hits

Κρέπες με Σοκολάτα/Φρούτα/Μπισκότα

Κλικ για μεγέθυνση
Χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι κοσκινισμένο, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε καλά με σύρμα τον χυλό. 
Αφήνουμε το μείγμα να μείνει για 1 ώρα. Αν ο χυλός είναι παχύς, ρίχνουμε λίγο γάλα. 
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα και κουνάμε να απλωθεί. 
Ψήνουμε και από τις δυο πλευρές. Γεμίζουμε με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο.

​- 2 Ηπειρώτικα Αυγά 

- 1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

- 1 πρέζα ζάχαρη 

- 1/4 κ.γ αλάτι

​- 1 και 1/4 φλ. γάλα φρέσκο 

- 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο κρύο 

- 150 κγ λιωμένη σοκολάτα ή Μerenda 

- μπανάνες κομμένες σε φέτες 

- τριμμένα μπισκότα

595 Hits

Κέικ καρότου

Κλικ για μεγέθυνση
Ζύμη 
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα Ηπειρώτικα Αυγά, τα καρότα κομμένα σε κομμάτια, το λάδι και το αλάτι. 
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το μπεϊκιν πάουντερ και το αλεύρι. Ρίχνουμε στο μπολ τα χτυπημένα καρότα σιγά - σιγά και ανακατεύουμε πολύ καλά. 
Βάζουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, και ψήνουμε σε μέτριο προς χαμηλό προθερμασμένο φούρνο.

Ζύμη

- 3 Ηπειρώτικα Αυγά

- 2 κοφτά φλυτζάνια ζάχαρη

- 2 φλυτζάνια αλεύρι

- 1 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ

- 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 3 μέτρια καρότα ωμά 1 πρέζα αλάτι

Κουβερτούρα

- 1 ποτήρι γάλα

- 1 ποτήρι ζάχαρη

- 4 κουταλιές της σούπας κακάο

- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ

- 1 πρέζα αλάτι

501 Hits

Δίπλες

Κλικ για μεγέθυνση
Για τις δίπλες: 
Στον κάδο του μίξερ ρίχνω τα Ηπειρώτικα Αυγά ένα-ένα, το αλεύρι καλά κοσκινισμένο, το ξύσμα των εσπεριδοειδών μου και το ούζο ή το τσίπουρο. Ότι έχουμε. Χτυπάμε πολύ καλά κι όταν σχηματιστεί ένα μαλακό ζυμάρι, κλείνουμε το μίξερ και δουλεύουμε λίγο ακόμη με τα χέρια. Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τον πάγκο της κουζίνας μας, στρώνουμε τη ζύμη και με τον πλάστη την ανοίγουμε σε λεπτό σχετικά φύλλο. Με ένα μαχαίρι κόβω το φύλλο σε μεσαίες λωρίδες και τις ρολάρω σα σαλιγκαράκι. Τυλίγω τις λωρίδες ή τους δίνω ό,τι σχήμα εγώ θέλω, τις αφήνω στην άκρη και βάζω στη φωτιά το τηγάνι με το λάδι να κάψει. Ρίχνω με μια τρυπητή κουτάλα τις άψητες δίπλες στο λάδι και τις αφήνω ελάχιστα λεπτά μέχρι να τηγανιστούν και να ροδίσουν. Τις βγάζω με την κουτάλα και τις αφήνω σε λαδόχαρτο ή απορροφητικό χαρτί. Τις τοποθετώ σε μια πιατέλα κι ετοιμάζω το σιρόπι μου. 

Για το σιρόπι: 
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά ρίχνω το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι και τους χυμούς των εσπεριδοειδών κι ανακατεύω καλά, μέχρι να διαλυθεί το μέλι και η ζάχαρη και να δημιουργηθεί ένα λείο και γυαλιστερό σιρόπι. Με την τρυπητή κουτάλα βυθίζω μία-μία τις δίπλες μου στο σιρόπι και τις αφήνω για 30''-40'' να απορροφήσουν το σιρόπι.

για τις δίπλες:

- 5 Ηπειρώτικα Αυγά

- 1/2 λεμόνι, ξύσμα

- 1/2 πορτοκάλι, ξύσμα

- 1/2 μανταρίνι, ξύσμα

- 1/3 κούπα(ες) ούζο ή τσίπουρο

- 500 γρ. αλεύρι

- λάδι για το τηγάνισμα

για το σιρόπι:

- 1/2 κούπα(ες) ζάχαρη

- 1/2 κούπα(ες) νερό

- 1 κούπα(ες) μέλι

- 1/2 λεμόνι, χυμός

- 1/2 πορτοκάλι, χυμός

- 1/2 μανταρίνι, χυμός

525 Hits

Τορτίγια Ισπανική

Κλικ για μεγέθυνση
1.Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις πατάτες και το ελαιόλαδο να τις καλύψει σε δυνατή φωτιά . Μόλις αρχίζει να βράζει (τσιρτσιρίζει) χαμηλώνουμε στην μέτρια φωτιά και προσθέτουμε μία κουταλιά του γλυκού αλάτι. 
2.Ανακατεύουμε να μην κολλήσουν για περίπου 10 λεπτά. Μετά προσθέτουμε και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για ακόμα 10 λεπτά. Στην συνέχεια βγάζουμε και στραγγίζουμε τις πατάτες σε ένα πιάτο βάζοντας από πάνω χαρτί κουζίνας. 
3.Σε ένα μπολ χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά με ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και προσθέτουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε σιγά - σιγά. 
4.Σε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε τις τρεις κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε και την τορτίγια μέχρι να πήξει από κάτω για 4 λεπτά περίπου. Για να την γυρίσουμε την καπακώνουμε με ένα πιάτο και αναποδογυρίζουμε . 
5.Τέλος την βάζουμε πάλι στο τηγάνι αφήνοντάς την για περίπου 3-4 λεπτά και μετά είναι έτοιμη για σερβίρισμα!

- 4 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κυβάκια 

- 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο κομμένο σε μισοφέγγαρα 

- 4 Ηπειρώτικα Αυγά

​- 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 

- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για την ομελέτα

491 Hits

Στραπατσάδα

Κλικ για μεγέθυνση

​Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές, καθαρίζουμε και τρίβουμε τις ντομάτες στον τριφτή, τρίβουμε τη φέτα σε μικρά κομματάκια. Βάζουμε στο τηγάνι μας λίγο λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Στη συνεχεία ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να βράσουν 2-3 λεπτά. Στη συνεχεία ρίχνουμε τη φέτα μας και ανακατεύουμε. Τέλος χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά και τα ρίχνουμε κι αυτά στο τηγάνι και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά γιατί πιτσιλίζει. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις πήξει κι έχει πιει τα ζουμιά το βγάζουμε και σερβίρουμε στα πιάτα μας. Είναι ένα πρόχειρο γρήγορο και πεντανόστιμο φαγητό.

​- 2 πράσινες πιπεριές 

- 3-4 ντομάτες 

- 4 Ηπειρώτικα Αυγά

​- 150κ.γ τυρί φέτα 

- λίγο λάδι για το τηγάνι 

- αλάτι 

– πιπέρι

494 Hits

Μαγιονέζα

Κλικ για μεγέθυνση
1. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά με αυγοδάρτη. Λίγο - λίγο, και πάντα ανακατεύοντας, ρίχνουμε το σπορέλαιο με ροή κλωστής. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και το ξίδι. 
2. Προς το τέλος του ανακατέματος δυναμώνουμε τις κινήσεις μας για να πήξει καλά η μαγιονέζα και να γίνει σατινέ. Τη διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο. Γίνονται 400 γραμ. μαγιονέζα.
- 2 κρόκοι από Ηπειρώτικα Αυγά 
- 1 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα 
- 300 ml σπορέλαιο 
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 
- 1 πρέζα ζάχαρη 
- αλάτι 
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
507 Hits

Ατομικά Ομελετάκια

Κλικ για μεγέθυνση
Χτυπάμε τα Ηπειρώτικα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και το baking powder. Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μπέικον και τρίβουμε το τυρί. Μοιράζουμε το μείγμα σε 12 φορμάκια. Ψήνουμε για 20 λεπτά. 

Μικρά μυστικά... 
Για πιο ελαφρύ και υγιεινό συνδυασμό σοτάρετε λίγο σπανάκι με μανιτάρια και αντικαταστήστε το μπέικον. Φτιάξτε περισσότερα και βάλτε όσα περισσέψουν στο ψυγείο και θα έχετε έτοιμο πρωινό μέχρι και για μία εβδομάδα Μπορούν να αποτελέσουν τέλειο ορεκτικό σε ένα γεύμα ή να βρουν μία θέση στο μπουφέ ενός πάρτι
- 6 Ηπειρώτικα Αυγά 
- 1/2 ποτήρι γάλα 
- αλάτι 
- πιπέρι
- 1 κ.γ. δυόσμο 
- 2 κ.γ. baking powder 
- 1 πιπεριά 
- 2 φέτες μπέικον 
- 100 γρ. τυρί τριμμένο
454 Hits

Ραβανί

Κλικ για μεγέθυνση
Ξεκινάμε με το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα να βράσουν για 5 λεπτά (μετράμε από τη στιγμή που αρχίζει ο βρασμός). 
Αφήνουμε το σιρόπι στην άκρη να κρυώσει και ετοιμάζουμε το γλυκό. 
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και το baking powder σε ένα μπολ. 
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη και το σπορέλαιο με το σύρμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε ξανά, για λίγο. 
Τέλος, προσθέτουμε τα Ηπειρώτικα Αυγά. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και προσθέτουμε 2 κουταλιές ξύσμα λεμονιού. 
Αδειάζουμε σε ταψί με διαστάσεις 33x27 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, με αντιστάσεις πάνω κάτω, για περίπου 45 λεπτά. 
Μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο, το περιχύνουμε καυτό όπως είναι με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να το τραβήξει όλο και να κρυώσει καλά. Σερβίρεται σκέτο, με σαντιγί ή παγωτό βανίλια.
- 4 Ηπειρώτικα Αυγά 
- 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 
- 1 κούπα αλεύρι 
- 1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό 2% 
- 1/2 κ.γ. baking powder 
- 2-3 βανίλιες 
- 1 κούπα σπορέλαιο 
- 1 κούπα ζάχαρη 
- 2 κ.γ ξύσμα λεμονιού
για το σιρόπι 
- 4 κούπες ζάχαρη 
- 3+1/2 κούπες νερό 
- 3-4 φλούδες λεμόνι (μόνο το κίτρινο μέρος, όχι το άσπρο, γιατί πικρίζει)
528 Hits

Τούρτα Σεράνο

Κλικ για μεγέθυνση
Εκτέλεση για Τούρτα
Χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέσα σε λεκάνη που βρίσκετε πάνω σε κατσαρόλα με ζεστό νερό (μπεν μαρι) μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, μετά προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο. Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί (40Νο) ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 20 ως 30 λεπτά.

Εκτέλεση για Κρέμες
1η κρέμα: Χτυπάμε το ένα μόρφατ με την ανάλογη ζάχαρη και προσθέτουμε την μία κουβερτούρα λιωμένη και δύο βανίλιες. 
2η κρέμα: Χτυπάμε το δεύτερο μόρφατ με το ζαχαρούχο και προσθέτουμε στη συνέχεια την λιωμένη κουβερτούρα και τις βανίλιες. 
Χωρίζουμε το παντεσπάνι σε δύο μέρη και συναρμολογούμε την τούρτα μας.
Βασικά υλικά
- 10 Ηπειρώτικα Αυγά 
- 2 ½ κούπες ζάχαρη 
- 2 ½ κούπες αλεύρι φαρινάπ - 6 κουτ. Σούπας κακάο
Υλικά για τις κρέμες 
- 2 μόρφατ ( κονσέρβα) 
- 2 κουβερτούρες 
- 1 ζαχαρούχο γάλα 
- 4- 5 βανίλιες 
- Ζάχαρη τόση όση ένα κουτί μόρφατ
462 Hits

Μπουγάτσα με σοκολάτα

Κλικ για μεγέθυνση
Βράζουμε το γάλα μαζί με τις βανίλιες σε μια κατσαρόλα. Σε μια άλλη κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην σβολιάσει. Όταν το μείγμα ομογενοποιηθεί προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. 
Μόλις είναι έτοιμη την βγάζουμε από την φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει σε ένα άλλο σκεύος, αλλά συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα Ηπειρώτικα Αυγά που τα έχουμε χτυπήσει , μαζί με τους επιπλέον 2 κρόκους και ανακατεύουμε γρήγορα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. 
Αλείφουμε ένα ταψί με βούτυρο, στρώνουμε τα μισά φύλλα, τα αλείφουμε ένα – ένα με βούτυρο, τα φύλλα πρέπει να προεξέχουν λίγο από το ταψί. Στρώνουμε την μισή κρέμα, πασπαλίζουμε με κουβερτούρα, στρώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και γυρίζουμε τα φύλλα που προεξέχουν μέσα στο ταψί. Απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας τα ένα – ένα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη. 
Το τελευταίο φύλλο δεν το πασπαλίζουμε. Γυρίζουμε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα σαν κορδόνια. Ψήνουμε για 35- 40 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο μας και μόλις είναι έτοιμη την βγάζουμε. Όταν θα είναι χλιαρή πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
- 1 λίτρο Γάλα 
- 250 γρ. Βούτυρο
- 180 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό 
- 225 γρ. Ζάχαρη 
- 3 τεμ. Βανίλιες 
- 2 Ηπειρώτικα Αυγά 
- 2 τεμ. Κρόκους από Ηπειρώτικα Αυγά
- 500 γρ. Φύλλο κρούστας 
- 150 γρ. Κουβερτούρα 
- 2 κουταλιές της σούπας Βούτυρο 
- Ζάχαρη για το πασπάλισμα 
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας Κανέλα 
- Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
447 Hits

Ho.Re.Ca, hall 4, A06 - Σας περιμένουμε!

12,13,14,15 / 2 / 2016 θα βρισκομαστε στη Ho.Re.Ca, hall 4, A06. Σας περιμενουμε!

334 Hits

Συσκευασίες Pure Pak 500ml τώρα διαθέσιμο σε περισσότερα καταστήματα!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού σε συσκευασίες Pure Pak 500ml, μπορείτε να το βρείτε στις πιο κάτω αλυσίδες Super Market:
- My Market,
- Σκλαβενίτης (σε επιλεγμένα καταστήματα),
- Super Market Παπαγεωργίου (Ιωάννινα).

382 Hits

ΑΡΤΟΖΑ 2015


Από 27 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου η ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα βρίσκεται στη διεθνή έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ. 

Σας περιμένουμε  για να δοκιμάσετε συνταγές με Ηπειρώτικα Αυγά. Hall 4, stand A17-B18.

331 Hits

Οι ανανεωμένες συσκευασίες μας!

Κρατώντας σταθερά τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά σας παρουσιάζουμε τις ανανεωμένες συσκευασίες μας.

316 Hits

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ!!!

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ!!! Με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή σας προσφέρουμε τα Βιολογικά Αυγά.

350 Hits
Στην αρχή της σελίδας