Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι

.

Στραπατσάδα

Κλικ για μεγέθυνση

​Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές, καθαρίζουμε και τρίβουμε τις ντομάτες στον τριφτή, τρίβουμε τη φέτα σε μικρά κομματάκια. Βάζουμε στο τηγάνι μας λίγο λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Στη συνεχεία ρίχνουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε να βράσουν 2-3 λεπτά. Στη συνεχεία ρίχνουμε τη φέτα μας και ανακατεύουμε. Τέλος χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά και τα ρίχνουμε κι αυτά στο τηγάνι και ανακατεύουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά γιατί πιτσιλίζει. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και μόλις πήξει κι έχει πιει τα ζουμιά το βγάζουμε και σερβίρουμε στα πιάτα μας. Είναι ένα πρόχειρο γρήγορο και πεντανόστιμο φαγητό.

​- 2 πράσινες πιπεριές 

- 3-4 ντομάτες 

- 4 Ηπειρώτικα Αυγά

​- 150κ.γ τυρί φέτα 

- λίγο λάδι για το τηγάνι 

- αλάτι 

– πιπέρι

Μαγιονέζα
Τορτίγια Ισπανική
Στην αρχή της σελίδας