Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι

.

Κέικ καρότου

Κλικ για μεγέθυνση
Ζύμη 
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα Ηπειρώτικα Αυγά, τα καρότα κομμένα σε κομμάτια, το λάδι και το αλάτι. 
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το μπεϊκιν πάουντερ και το αλεύρι. Ρίχνουμε στο μπολ τα χτυπημένα καρότα σιγά - σιγά και ανακατεύουμε πολύ καλά. 
Βάζουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, και ψήνουμε σε μέτριο προς χαμηλό προθερμασμένο φούρνο.

Ζύμη

- 3 Ηπειρώτικα Αυγά

- 2 κοφτά φλυτζάνια ζάχαρη

- 2 φλυτζάνια αλεύρι

- 1 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ

- 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 3 μέτρια καρότα ωμά 1 πρέζα αλάτι

Κουβερτούρα

- 1 ποτήρι γάλα

- 1 ποτήρι ζάχαρη

- 4 κουταλιές της σούπας κακάο

- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ

- 1 πρέζα αλάτι

Δίπλες
Κρέπες με Σοκολάτα/Φρούτα/Μπισκότα
Στην αρχή της σελίδας