Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι

.

Κρέπες με Σοκολάτα/Φρούτα/Μπισκότα

Κλικ για μεγέθυνση
Χτυπάμε τα Ηπειρώτικα Αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι κοσκινισμένο, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε καλά με σύρμα τον χυλό. 
Αφήνουμε το μείγμα να μείνει για 1 ώρα. Αν ο χυλός είναι παχύς, ρίχνουμε λίγο γάλα. 
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα και κουνάμε να απλωθεί. 
Ψήνουμε και από τις δυο πλευρές. Γεμίζουμε με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο.

​- 2 Ηπειρώτικα Αυγά 

- 1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

- 1 πρέζα ζάχαρη 

- 1/4 κ.γ αλάτι

​- 1 και 1/4 φλ. γάλα φρέσκο 

- 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο κρύο 

- 150 κγ λιωμένη σοκολάτα ή Μerenda 

- μπανάνες κομμένες σε φέτες 

- τριμμένα μπισκότα

Κέικ καρότου
Ομελέτα με λουκάνικο και Κρουτόν
Στην αρχή της σελίδας