Παραδοσιακό Πασχαλινό Τσουρέκι

.

Ομελέτα με λουκάνικο και Κρουτόν

Κλικ για μεγέθυνση
Κόβετε το ψωμί σε λωρίδες και ύστερα σε μικρούς κύβους (σε μέγεθος ζαριού).Αφαιρείτε την πέτσα από το λουκάνικο και το κόβετε σε ροδέλες. Σε ένα μικρό τηγάνι με καυτό λάδι, τηγανίζετε τα κομματάκια του ψωμιού. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα Ηπειρώτικα Αυγά. 
Νοστιμίζετε με αλάτι και πιπέρι. 
Στο λάδι που περίσσεψε από τα κρουτόν σοτάρετε τις ροδέλες του λουκάνικου. Σε ένα φαρδύ τηγάνι με λίγο καυτό λάδι σοτάρετε τα κομματάκια του ψωμιού και το λουκάνικο που έχετε προηγουμένως τηγανίσει. Τα γυρίζετε με το πιρούνι και τα περιχύνετε με τα χτυπημένα Ηπειρώτικα Αυγά.
Αναμειγνύετε καλά τα υλικά. Όταν ροδίσει από τη μια πλευρά, γυρίστε τη με τη βοήθεια ενός πιάτου για να ροδίσει και από την άλλη. Η ομελέτα μπορεί να είναι ψημένη καλά απέξω και ζουμερή στο εσωτερικό της σύμφωνα με την προτίμησή σας. Τη σερβίρετε ζεστή.​

- 8 Ηπειρώτικα Αυγά 

- τριμμένο πιπέρι 

- λάδι

​- 3 στρογγυλές φέτες ψωμιού 

- 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 

- αλάτι

Κρέπες με Σοκολάτα/Φρούτα/Μπισκότα
Στην αρχή της σελίδας