Ξεκινήσαμε από τα Ιωάννινα με την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. το 1962, μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή και την εξελίξαμε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής αυγών, της παστερίωσης αυγών και της παραγωγής οργανικού λιπάσματος.

Για πάνω από 50 χρόνια, με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες.

Φροντίζουμε οι κότες να ζουν σε ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξή τους και για την παραγωγή των αυγών. Όραμά μας από την ίδρυση μας έως και σήμερα παραμένει η ισορροπημένη διατροφή των Ελλήνων με τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Σε αυτές τις τροφές, το αυγό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο.

Φροντίζουμε να χτίζουμε μέρα με τη μέρα μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Έτσι μπορούν να είναι σίγουροι ότι το αυγό που τρώνε έχει τη γεύση και την ποιότητα του αυγού από το χωριό που όλοι γνωρίζουμε, εφαρμόζοντας όμως τους αυστηρότερους κανόνες υγιεινής και ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Για εμάς καινοτομία αποτελεί η πιστή αφοσίωση στην παράδοση με χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα τρόφιμα.

Όλοι μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των πρακτικών μας, τη δημιουργία νέων προϊόντων ακολουθώντας παράλληλα τις αρχές της Αειφόρου Ανάπτυξης, με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον, τα Πτηνά και τον Άνθρωπο.

Στην αρχή της σελίδας