ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε., έχει ως βασική της προτεραιότητα, τη λειτουργία της σε αρμονία με τους ανθρώπους και τη φύση. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε καθημερινή βάση όλες οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες αξιολογούνται σε σχέση με το κατά το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος για την τοπική κοινωνία και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

περισσότερα...

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Με ένα αυστηρό σύστημα αυτοελέγχου με εσωτερικό εργαστήριο αλλά και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές είμαστε σε θέση να λέμε ότι για κάθε αυγό είμαστε σίγουροι για την ποιότητά του.

Στην Πτηνοτροφική Ιωαννίνων ποιότητα είναι η ασφάλεια αλλά και η ικανοποίηση του κάθε καταναλωτή όταν τρώει τα αυγά μας.

περισσότερα...

 

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Για πάνω από 50 χρόνια, με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες.

Όλοι μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των πρακτικών μας, τη δημιουργία νέων προϊόντων ακολουθώντας παράλληλα τις αρχές της Αειφόρου Ανάπτυξης, με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον, τα Πτηνά και τον Άνθρωπο.

περισσότερα...

 

Για πάνω από 50 χρόνια, με αφοσίωση στη δουλειά μας και σεβασμό στον καταναλωτή,

προσφέρουμε σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες!

 


Ηπειρώτικα αυγά
Δείτε όλες τις συσκευασίες μας Δείτε τα προιόντα μας!

Οργανικό Λίπασμα
Δείτε λεπτομέρειες Δείτε τα προιόντα μας!

Παστεριωμένα Προϊόντα αυγού
Δείτε aναλυτικά Δείτε τα προιόντα μας!

Δοκιμάστε τις Συνταγές μας!

Στην αρχή της σελίδας